معرفی مرکز


شهر رفسنجان به اقتضای محیط و شرایط جغرافیایی مناسب، مهمترین قطب تولید پسته در کشور محسوب می شود و یکی از مراکز مهم صادرات پسته نیز می باشد. این محصول یکی از محصولات استراتژیک کشور می باشد که به طلای سبز شهرت دارد. لذا با توجه به اهمیت ذکر شده و همچنین وجود محققین خبره دانشگاهی در شهرستان رفسنجان که پژوهش های زیادی را در زمینه محصول پسته انجام داده اند. دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بر آن شد تا نسبت به اخذ مجوز جهت ایجاد یک مرکز تحقیقاتی با محوریت پژوهش در زمینه سلامت پسته اقدام نماید تا محققینی که مایل به پژوهش در این زمینه هستند کارهای تحقیقاتی خود را با همکاری این مرکز به انجام رسانند. در حال حاضر مرکز تحقیقات سلامت پسته دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به استناد رای صادره در دویست و پنجاه و پنجمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، مورخ 1395/05/17 موفق به اخذ مجوز اصولی تاسیس از سوی معاونت تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گردید. این مرکز آماده همکاری با دانشجویان و پژوهشگران محترم جهت انجام پروژه های تحقیقاتی با محوریت سلامت پسته می باشد.